Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Myrorna lanserar take away-kaffe i riktiga koppar

Publicerad: 29 oktober 2012, 12:31

De närmaste veckorna ska Myrorna, i några utvalda butiker, sälja take away-kaffe i riktiga koppar. På så sätt vill man få fler att se möjligheterna med återanvändning och second hand.


Ämnen i artikeln:

RuthMyrorna

Precis som att du går till ditt favoritcafé för att köpa kaffe att ta  med dig så kan man nu göra det på Myrorna under kampanjens gång. Skillnaden är bara att man i  stället för en pappmugg nu kan välja sin favoritkopp.

– Förutom en god kopp kaffe och en insats för miljön får du dessutom med  dig en snygg kopp eller mugg hem, säger Lotta Kökeritz, varumärkes- och  kommunikationschef på Myrorna i en kommentar.

Kampanjen fortsätter under Myrornas inarbetade koncept "Älska  återanvändning" och kommer att kosta 10 kronor inklusive kopp eller mugg.

– Det är såklart en liten blinkning mot den rådande kaffe-kulturen, men  samtidigt ett försök att få folk att reflektera kring hur vi konsumerar  och vad begreppet återanvändning innebär, säger Anders Granberg, ad på  Ruth som står bakom kampanjen.

Kampanjen genomförs i ett antal utvalda butiker runtom i landet med start vecka 44.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

RuthMyrorna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.