Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Namnkunnig duo till Clear Channel

Publicerad: 9 september 2013, 11:19

Johan Elmberg och Aleksander Krajisnik.

Clear Channel rekryterar Johan Elmberg, ex-pressekreterare hos försvarsministern och tidigare bland annat presschef för Moderaterna och konsult på JKL. Bolaget anställer även Aleksander Krajisnik från Coast Communications.


Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Johan Elmberg har ett förflutet inom strategisk kommunikation och pressrelationer på SVT, Posten och JKL. Han har också varit presschef för Moderaterna och pressekreterare hos försvarsministern.

Aleksander Krajisnik hämtas från Coast Communications, som tidigare arbetat som biträdande borgarrådssekreterare på Stadsbyggnadsroteln i Stockholm stad.

De båda nytillskotten ska arbeta på etableringsavdelningen.

– Jag är mycket glad över rekryteringen av Johan och Aleksander. De kommer bli viktiga förstärkningar i vårt arbete med att utveckla etableringen av nyttigheter och reklamobjekt i städer och kommuner runt om i Sverige, säger Clear Channels etableringsdirektör Claes Kugelberg i pressmeddelandnet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.