Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Navigator får ny energi

Publicerad: 24 november 2009, 10:34

Energibolaget Lunds Energikoncernen väljer reklambyrån Navigator i Malmö. Uppdraget är värt runt 2,5 miljoner kronor om året.


Ämnen i artikeln:

Navigator

Johan Larsson, projektledare på Navigator.

– Än så länge är vårt samarbete i sin linda. Vi har börjat jobba med ett projekt, men det är hemligt, säger Johan Larsson, projektledare på Navigator.

Avtalet är skriver på ett år med option på förlängning. En viktig del i uppdraget blir att förmedla Lunds Energikoncernens bidrag till en hållbar utveckling för klimatet. I koncernen ingår elva olika varumärken.
– Navigator hoppade enkelt över den höga ribba vi lagt i jakten på vår nya byrå. Under upphandlingen visade Navigator att de läst på och förstått vad vi efterfrågat, säger Viktoria Jildenkrans, chef marknad på Lunds Energikoncernen i en kommentar.

Förutom Johan Larsson kommer Sanna von Gertten, ad; Niclas Bergenblad, copy och produktionsledaren Carin Lindkvist att ingå i arbetsgruppen.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Navigator

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.