Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Navigator vann stor läkemedelskund

Publicerad: 3 juni 2009, 09:05

Kommunikations- och varumärkesbyrån Navigator är en har fått en ny stor kund inom läkemedelsbranschen. Nu ska byrån göra all kommunikation åt Nordic Drugs.


Ämnen i artikeln:

Navigator

Leif Lindau, vd och partner på Navigator

Nordic Drugs, som marknadsför läkemedel som Doxyferm, Comfora och Gaviscon, har valt ny huvudbyrå. Uppdraget gick till Malmöbaserade Navigator.

Vad betyder det för er?
– Givetvis är det positivt och roligt att få ett nytt uppdrag och ytterligare förstärkning inom healthcare. Vi har en grupp som under en längre tid jobbat med läkemedel och det är kul att få in nya uppdrag dit och se den växa, säger Leif Lindau, vd och partner på Navigator.

Nordic Drugs grundades 1995. Förutom huvudkontoret i Malmö har företaget även kontor och säljorganisationer i Danmark, Finland och Norge. Företaget har en årsomsättning på cirka 200 miljoner kronor.

Uppdraget föregicks inte av någon regelrätt pitch utan Nordic Drugs har under en tid tittat på lite olika byråer som de var intresserade av.

Hur fick ni uppdraget?
– De har under en period haft en genomlysning av några byråer. De valde att ge oss ett antal testuppdrag. Nu har de beslutat att de är nöjda med det vi gjort för dem och att de vill jobba vidare med oss.

Nordic Drugs blir en av Navigators större kunder. Byrån ska till en början jobba med lanseringen av olika produkter. Någon omgörning av företagets kommunikationsplattform finns inte i dagsläget inplanerad.

– Nej, vi jobbar vidare utifrån deras företagsplattform med de olika produkterna. Just nu håller vi på med lite olika produktlanseringar för Sverige och Danmark. Det kommer vi fortsätta med.

Uppdraget omfattar kommunikation mot medarbetare, läkare, sjuksköterskor och patienter.
Navigator jobbar även bland annat med AstraZeneca, Biogen Idec och Bioglan Pharma.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Navigator

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.