Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

New York-resa till bästa portfolio

Publicerad: 13 maj 2013, 13:02

Den 22a maj är det dags för Portfolio Night. Och den här gången ska det utses en "all star" som får åka till New York för att arbeta med ett projekt med de andra all-stars kreatörerna från samtliga Portfolio Night–städer.


I år arrangeras Portfolio Night i Stockholm för 4:e gången och nu är det Amore som står som värd.

Samma kväll hålls eventet över hela världen mellan erfarna creative directors och lovande unga kreatörer. Kvällen skapades för 11 år sedan i Kanada och har nu växt till  en global händelse där unga copywriters, art directors och formgivare får tips och råd från framtidens drömarbetsgivare och där nutidens bästa kreatörer får chansen att möta framtidens stjärnskott.

Creative directors från ledande byråer som Acne, Amore, Barrett Design, BAS, Garbergs Project, Great Works, Helpful Strangers, INGO, Jung Relations, TBWA, Volontaire, McCann, DDB, North Kingdom, Kollo och Pool kommer att närvara denna kväll.

I år har Portfolio Night utökat med bland annat Wieden+Kennedy i Sao Paolo, McCann i Johannesburg, Leo Burnett i New Delhi och Ogilvy & Mather i Shanghai.

Nytt för i år är en all-star tävling. Från varje deltagande stad kommer en all-star att väljas. Den utvalda kommer att vinna en resa med logi till New York för att arbeta med ett projekt med de andra all-stars kreatörerna från samtliga Portfolio Night-städer.

Biljetter till Portfolio Night kan beställas här.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.