Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Niclas Melin om avhoppen från DDB

Publicerad: 2 juni 2010, 13:34

Simon Mogren, som var med sedan starten på DDB Stockholm, tar tjänstledigt för att jobba utomlands. Dessutom har Alex Picha och Patrick Dry sagt upp sig.


Ämnen i artikeln:

Niclas MelinDDB

Niclas Melin, vd på DDB

– Simon fick för en tid sedan ett erbjudande om att arbeta utomlands och i samband med det så kommer att ta tjänstledigt från DDB. Simon har varit med oss sedan starten och vi har full förståelse att han vill pröva sina vingar i andra sammanhang. Vi önskar honom all lycka och ser självklart framemot att på sikt se honom tillbaka i huset igen, säger vd Niclas Melin.

Alex Picha, traffic för digitala jobb och kreatören Patrick Dry kommer däremot att lämna byrån efter att ha sagt upp sig.
– Det stämmer att dom ska sluta. Vi ligger löpande i rekryteringar och letar alltid den bästa talangen och kommer att fylla på ytterligare men eftersom vi under året också gjort några extremt värdefulla rekryteringar är det inte säkert att vi kommer att göra raka ersättningar inom det digitala området. Vi har redan nu klart med ett par spännande rekryteringar, säger Niclas Melin.

I morse rapporterade Resume.se att även Lars Axelsson lämnar byrån för att bli vd på The Brand Union.
– Det är självklart mycket tråkigt. Han har gjort en otrolig insats här på DDB, både vad gäller hans professionella bidrag, men också i egenskap av hans personlighet. Jag hoppas vi får möjlighet att arbeta tillsammans på framtida kundprojekt i hans nya roll på The Brand Union.

DDB kommer inte att rekrytera någon direkt ersättare till Lars Axelsson, utan kommer att omfördela hans arbetsuppgifter på andra kundansvariga projektledare.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Niclas MelinDDB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.