Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nine Yards utser två byråchefer

Publicerad: 10 januari 2012, 07:52

Jörgen Sverdberg och Karin larsson, nya byråchefer.

Brand Experience-byrån Nine Yards har ökat sin byråintäkt med 48 procent och omsättningen med 19 procent under 2011. Efter att ha fasat in 17 nya medarbetare har byrån utsett två byråchefer.


Ämnen i artikeln:

VolvoNine Yards

Nine Yards gick från en omsättning på 97 miljoner kronor under 2010 till drygt 115 miljoner kronor i år.

Byrån har även närapå fördubblat antalet anställda under förra året:
– Vi har plockat in helt fantastiska människor i företaget som kommer att lyfta oss ytterligare och generera än mer affärer. Men det tar också mycket energi och kraft ur organisationen när nya medarbetare skall komma in i sina roller, säger Janne Björge, vd på Nine Yards i en kommentar.

Som en direkt effekt har Nine Yards plockat in två nya byråchefer – Karin Larsson, som blir ansvarig för verksamheten i Göteborg, och Jörgen Svedberg, som blir ansvarig för Stockholmskontoret.

Karin Larsson kom till Nine Yards vid halvårsskiftet 2011. Hon kom närmast från en roll som kommunikationsdirektör på Volvo Personbilar.

Jörgen är vice vd och ansvarig för affärsutveckling sedan sommaren 2010.

Han har ett långt förflutet inom byråvärlden inom såväl event som kommunikation och film:
– Under 2012 skall vi få utväxling på de investeringar vi nu tagit. Vi avvaktar naturligtvis utvecklingen i Europa, men hittills har vi inte sett någon minskad efterfrågan på Brand Experience-uppdrag, säger Janne Björge.

Han menar snarare att byrån har dubbelt så många projekt på gång, men konstaterar samtidigt att uppdragen av enklare karaktär har minskat.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

VolvoNine Yards

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.