söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

NK auktionerar ut julskyltning

Publicerad: 15 december 2014, 11:57

Nordiska Kompaniet, NK, har inlett ett samarbete med Bukowskis Market där man ska auktionera ut valda delar av NK:s julskyltning. Auktionen inleds den 13 januari och pengarna går till Läkare utan gränser.

Ämnen i artikeln:

NK

KB

Karl-Johan Byttner


Utropspriset för varje objekt är 1 000 kronor - temat är detsamma som avslöjas vid den klassiska skyltsöndagen den 16 december på både NK i Stockholm och Göteborg.

Nytt för i år är dock att vem som helst har chansen att köpa hem delar av julskyltningen - intäkterna går oavkortat till Läkare utan gränser

– Tillsammans med Bukowskis Market engagerar vi våra besökare att bidra till årets välgörenhet, och samtidigt få med sig en bit av julen på NK hem, säger Daniel Stipich, marknadschef på Nordiska Kompaniet i en kommentar.

– Det känns viktigt för oss att delta i ett sådant här samarbete med NK - att med små medel arbeta med välgörenhet på det här sättet, säger David Brolin, ansvarig för auktionen på Bukowskis Market i en kommentar.

Alla kreationer är unika för julskyltningen och samtliga föremål är handgjorda av JoAnn Tan Studio – JoAnn Tann är vd för NK:s skyltfönster sedan 2011.

Auktionen pågår mellan den 13 januari till den 25 januari - ett urval av auktionsobjekten ställs ut i Ljusgården på NK från och den 13 januari.

Varumärket NK och byggnaderna i Stockholm och Göteborgs ägs av börsnoterade Hufvudstaden – NK har cirka 1 200 anställda och sålde för 2,9 miljarder kronor under 2013.

Här finns information om auktionen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev