Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

NK visar sagornas jul

Publicerad: 19 november 2012, 06:30

Julen 2012 på Nordiska Kompaniet går i de svenska sagornas tecken. JoAnn Tan, kreativt ansvarig för NK:s skyltfönster, har i årets julskyltning gestaltat sex av våra mest kända barnsagor.


Ämnen i artikeln:

Nordiska Kompaniet

I går avslöjades NK:s traditionsenliga julskyltning som åter igen har  skapats av kreatören JoAnn Tan. Sex klassiska svenska sagor gestaltas i  varsitt skyltfönster på Hamngatan. Sagorna är "Barnen i Bullerbyn", "Pippis  jul", "Petter och Lottas jul", "Tomtebobarnen", "Pettson och Findus" och  julklassikern "Tomten".

– Julen är årets höjdpunkt på NK. Avtäckningen av årets skyltfönster är  alltid lika spännande, både för oss själva som för alla tusentals  besökare som varje år kommer för att hälsa julen välkommen på  skyltsöndagen, säger varuhuschef Magnus Smedmark i en kommentar.

I varuhuset kommer kända svenska personligheter, som Jonas Leksell och  Maria Lundqvist bland andra, att läsa sagor för både stora och små och  enligt tradition finns tomten på plats i varuhuset för att träffa alla  barn och ta emot deras önskelistor.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Nordiska Kompaniet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.