Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

NOA expanderar i Sverige

Publicerad: 3 september 2014, 07:58

Thomas Høgebøl.

Foto: Andreas Elgstrand.

The North Alliance (NOA) expanderar i Sverige genom att öppna ett Stockholms-kontor för norska digitala storbyrån Making Waves – i Great Works lokaler.


Ämnen i artikeln:

Thomas HøgebølNoaThe North AllianceMaking Waves

NOA kompletterar nu sina Making Waves-kontor i Oslo och Krakow med en etablering i Stockholm för att bättre kunna bemöta efterfrågan från nya kunder i Sverige.

Verksamheten kommer att drivas från NOA-syskonet Great Works lokaler på Östermalmsgatan i Stockholm.

– Etableringen av Making Waves i Stockholm är ett viktigt strategiskt steg för NOA och ett viktigt steg för NOA:s vidare växt. Making Waves är ett fantastiskt företag och tillsammans med Great Works och Åkestam Holst-gruppen i Stockholm så har vi ett starkt erbjudande gentemot våra kunder, säger Thomas Høgebøl, vd för The North Alliance.

Making Waves har 300 medarbetare.

NOA-företagen består av drygt 500 människor och omsätter ca 500 miljoner norska kronor. I nätverket ingår de svenska byråerna Åkestam Holst, Promenad, Knock, Bold och Great Works, samt norska Making Waves och Anorak samt danska &CO.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.