Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

NordicBet tar över SHL

Publicerad: 9 juni 2016, 10:46

Jörgen Lindgren och Jesper Svensson.

Spelbolaget NordicBet går in som ny huvudsponsor till ishockeyligan SHL. De tar över efter Svenska Spel som varit partner i 20 år.


Ämnen i artikeln:

SponsringSvenska SpelSHLNordicBet

NordicBet och SHl har skrivit kontrakt över två år med ytterligare ett års möjlig förlängning. Genom samarbete kommer spelbolaget att exponeras i samband med samtliga matcher i den svenska högstaligan i ishockey.
‐ Vi brinner för hockeyn som sport och vill erbjuda våra kunder marknadens främsta hockeyprodukt. Sponsorskapet är ett stort och viktigt steg för oss och vi visar att vi vill vara med och stötta och utveckla svensk hockey som ett av de ledande spelbolagen i Norden, säger Jesper Svensson, kommersiell chef NordicBet, i ett pressmeddelande.

Ett syfte med sponsorskapet är att lyfta SHL ytterligare en nivå. Det Maltabaserade spelbolaget NordicBet tar nu över efter statliga Svenska Spel, och sedan tidigare sponsrar de även den europeiska hockeyligan CHL.
– SHL har letat efter en partner som vill arbeta brett i sitt sponsorskap och vill hjälpa till att utveckla ligan och ishockeyn. Både vi och NordicBet är övertygade om att samarbetet kommer bidra med just detta – det vill säga mer än bara pengar, kommenterar Jörgen Lindgren, vd SHL.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.