Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nosy lanserar filmerbjudande

Publicerad: 1 juni 2018, 07:28

Rikard Rogeland ansluter till Nosy.

Rekryterar filmproducenten Rikard Rogeland och lovar ytterligare förstärkningar på filmsidan.


Ämnen i artikeln:

ReklamNosy

När Nosy, dåvarande Klirr, lanserades 2001 var byrån en renodlad action marketing-byrå. I och med att byrån och branschen utvecklats har Nosy ömsat skinn och kallar sig i dag för en fullservicebyrå.

Och nu stärker man sitt rörliga kunderbjudande ytterligare genom att rekryterar filmproducenten Rikard Rogeland. Tidigare i karriären har han bland annat jobbat som producent på PRIMAL och filmstudion Svensson.

– Man behöver kunna arbeta organiskt mellan produktionsstorlekar, volym och leveranstider under ett och samma tak. Jag uppskattar variation så jag har dragit på mig rätt bred kunskap över lång tid. Känns kul att vara på plats i huset, vi har riktigt vasst crew som klarar av att jobba både snabbt och stort, säger Rikard Rogeland i ett pressmeddelande.

Rikard Rogeland ansluter till ett filmteam bestående av fyra personer. I pressmeddelandet aviserar Nosy att man siktar på att rekrytera ytterligare personer till filmteamet.

– Våra uppdragsgivare efterfrågar produktioner som ställer höga krav på kreativitet, ekonomi och flexibilitet vilket är anledningen till att vi gör den här satsningen. Rikard och jag har jobbat ihop tidigare i lite olika konstellationer och alltid haft väldigt kul ihop, så när han hörde talas om Nosys filmambitioner och såg vår nybyggda studio så rekryterade han sig själv, kan man säga, säger Filip Lindquist, creative director på Nosy.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamNosy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.