Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

NU Agency vill påverka valet med illustrationer

Publicerad: 11 september 2014, 13:51

Foto: Petter Cohen

Med illustrationer på temat "mångfald och kärlek" vill NU Agency visa sitt engagemang inför valet och ta ställning för ett positivt budskap om mångfald, tolerans och solidaritet.


Bilder har makt att påverka. Det anser NU Agency som innan valet har genomfört en aktion med illustrationer för mångfald, tolerans och solidaritet. Temat för illustrationerna är mångfald och kärlek.

Varför har ni valt att göra den här aktionen?

– Många av våra illustratörer har ett starkt politiskt engagemang precis som jag och min kollega Karin Mårtensson. Vi kände oss väldigt maktlösa och ville göra något för att ta ställning. Det är viktigt att stå upp för det man tycker, säger Josefine Engström på NU Agency, till Resumé.

Hur kommer illustrationerna användas?

– Vi kommer ha en utställning i oktober där de här illustrationerna kommer ingå som en del i utställningen.

De illustratörer som har medverkat i aktionen är Beata Boucht, Elin Svensson, Malin Koort, Clara Terne, Olaf Hajek, Valero Doval, Chrissie Abbott, Beata Boucht, Sara Singh, Clara Terne, Claire Scully, Karin Rönmark, Martin Nicolausson, Beata Boucht och Malin Koort.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.