Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nu anställer Lowe Brindfors igen

Publicerad: 12 april 2010, 09:59

Det var bara ett par dagar före jul som Lowe Brindfors meddelade att antalet tjänster på byrån skulle minska med 25. Nu anställer byrån igen och har lockat välrenommerad varumärkesexpert från London.


Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Allan Fraser-Rush

Allan Fraser-Rush får titeln planner communication på Lowe Brindfors. Största delen av jobbet kommer han att lägga på kunden Electrolux, som är ett globalt uppdrag för byrån.

Allan Fraser-Rush kommer närmast från TBWA i London där han jobbade som global brand leader.
– Vi är glada att Allan valde att komma till oss. Vi tittade på många kandidater, men Allan var vårt förstaval. Han är en otroligt duktig strateg, och med sin kompetens kommer han att vara en nyckelperson för Lowe Brindfors fortsatta utveckling, säger Bjarte Eide, vd på Lowe Brindfors i en kommentar.

Förutom TBWA har Allan Fraser-Rush arbetat på bland annat McCann och Simon Richards Group med kunder som Compaq, Mastercard, Nestlé och Microsoft. Förra året blev han professor i marknadsföring och kommunikation vid Northampton University.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.