lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nu är det dags för (nytt) fredagsmys

Publicerad: 24 maj 2013, 08:34

Åkestam Holst tycker att fredagsmys är den bästa stunden på veckan. Det tar byrån fasta på i de nya filmerna för kunden OLW.

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstOLW

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Det finns en tid på veckan som Åkestam Holst och OLW gillar bättre än de andra, stunden när helgen ligger framför oss och det snart är dags för fredagsmyset med de närmaste i soffan.

Med fredagsmyset kan man släppa omgivningens förväntningar och krav på prestation och bara är oss själva, avslappnade och bejakande. Känslan av frihet, välbehag och trygghet hyllas i Åkestam Holsts nya filmer för OLW.

Filmernas budskap är att fredagsmyskänslorna inom oss ska få ta större plats i livet. Att lägga plikter och måsten åt sidan och unna oss det goda i livet – helt enkelt trotsa Luther lite oftare.

De nya OLW-filmerna spinner vi vidare den insikten och låter folk släppa loss sina fredagsmyskänslor och visa upp sin skönaste sida. I filmerna ser vi chefen som ger en härlig fredagskram, mamman som slänger ut jobbtelefonen genom fönstret när det är fredagsmys med familjen och en avslappnad biluppkörning.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev