Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nu blir David Sundin golvad av MMA-stjärnan

Publicerad: 18 mars 2015, 09:10

Bild ur filmen.

Resumé har tidigare berättat om komikern David Sundin och MMA-stjärnan Simon Skölds reklamsamarbete för Mobilbet. Nu har de släppt hela filmen.


Ämnen i artikeln:

David SundinJoachim BerntzonBerntzonBylund

Kampanjen "En hand räcker" har koppling till Mobilbets mobila profil: bara en hand behövs för spel i Mobilbets mobilapp. Simon Sköld och David Sundin kommer att mötas i en serie av idrottsliga utmaningar, där MMA-stjärnan bara får använda en hand. Berntzon Bylund ligger bakom kampanjen.

– Det har varit en fantastiskt kul process med Mobilbet, särskilt eftersom vi fick förtroendet att jobba hela vägen från strategi och koncept till genomförande i alla kanaler. Vi hittade fort rätt med Simon Sköld som ambassadör och konceptet "En hand räcker." Sen tillkom David och så hade vi allt vi behövde: styrka, action, humor, och inte minst ett stort hjärta, sa tidigare Joachim Berntzon, strategisk projektledare och kundansvarig på Berntzon Bylund i ett pressmeddelande.

Nu släpper de filmen där Simon Sköld och David Sundin möts i ringen. Ni kanske kan gissa hur det slutar.  

Se filmen här:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.