Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Nu får vi anstränga oss extra mycket"

Publicerad: 4 april 2008, 12:15

För första gången på 14 år fick Forsman & Bodenfors lämna Guldäggsgalan utan ett Guldägg. Men byråns kretiva chef Filip Nilsson är inte orolig.


Filip Nilsson, creative director på Forsman & Bodenfors

– Självklart tycker vi fortfarande att det är roligt att vinna Guldägg. Men har man vunnit 14 år i rad så kommer det förr eller senare en gång då man inte vinner.
– Men det är klart att vi är inte glada. Nu får vi anstränga oss extra mycket.

Forsman & Bodenfors hade inför årets Guldägg som vanligt guldläge. Både Lowe Brindfors och F & B hade 14 nomineringar. Men när galan slutade blev facit ”bara” 3 Silverägg”. Istället var det DDB som överraskande stod som den mest belönade byrån.
– Jag kan ärligt säga att jag tycker att det är jättekul för DDB. Det är bra för branschen att det kommer fram fler bra byråer. Det är bara att gratulera.

Var ni sämre i år?
– Det var kanske ett något sämre år i år, men vad som blir Guldägg och Silverägg är lite stolpe in eller stolpe ut. Vi hade fler bidrag som kunde belönats med ett Guldägg.

Kommer du som kreativ chef att genomföra några förändringar?
– Det är inget jag berättar för dig nu. Men vi har absolut inget krismöte. Vi har vår styrka i att vi är ett stort och bra gäng.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.