Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nu kan taxiresan bli en ”inre resa”

Publicerad: 28 oktober 2014, 15:37

Brukar du samtala med chaffören när du åker taxi? Enligt Taxi Stockholms undersökning tycker 70 procent att taxiresan är en bra tid för eftertanke. Nu sätter de in terapeuter i bilarna och erbjuder samtalsterapi under resan. King är byrån bakom kampanjen.


Ämnen i artikeln:

KingTaxi Stockholm

Taxi Stockholm lanserar under nästa vecka kampanjen "taxiterapeuterna" där du som resenär har möjlighet att boka en terapitaxi och få samtala med en legitimerad terapeut.

Kampanjen, som byrån King ligger bakom, pågår under nästa vecka men det gäller att vara snabb som du vill vara med om en terapikörning. De tre terapeuterna som deltar i kampanjen är snart fullbokade enligt kampanjsidan.

– På en generisk marknad som taximarknaden behöver man hitta andra saker att tala om för att kunna sticka ut. Taxiterapeuterna är ett sådant sätt där Taxi Stockholm vågar visa att de är mer än bara ett taxibolag, säger Christoffer Dymling, copywriter på King, i en kommentar.

Tanken med kampanjen är att ge människor ett tillfälle att få prata om sina problem och ta ett steg mot att lösa dem. Samtidigt är Taxi Stockholm noga med att understryka att ett taxiterapisamtal inte på långa vägar räcker för att genomgå ett fullständigt terapiprogram.

– Alla människor har behov av att prata om saker som gnager dem. Det vill vi uppmuntra till och hjälpa till att riva tabut som fortfarande till viss del omger terapi, även om det har hänt mycket de senaste decennierna. Sedan erbjuder taxiterapeuterna naturligtvis ingen helhetslösning, men förhoppningsvis ett intressant samtal, säger Carina Herly, marknadschef för Taxi Stockholm, i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp:
Copywriter: Christoffer Dymling
Art Director: Josephine Wallin
Creative Director: Frank Hollingworth
Account Supervisor: Sunit Mehrotra
Account Director: Peter Preisler
Account Manager: Lena Ivarsson
Planner: Per Wilson
Marknadschef Taxi Stockholm: Carina Herly
Reklamchef Taxi Stockholm: Mathias Ewert
PR-chef Taxi Stockholm: Natalia Santos
Director: David Berron
Byråproducent: Colony/Marcus Sundqvist
PR-konsult: Simon Strand

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

KingTaxi Stockholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.