Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nu lyfter Projector

Publicerad: 24 juni 2013, 11:23

Projector-trion Lars Steiner, cd, Clara Laurent, vd och Magnus Zackariasson, planner.

Projector, som ska rekrytera i höst, blir huvudbyrå för flybolaget Nextjet. Första steget blir att ta fram en ny varumärkesplattform och ett nytt kommunikationskoncept.


– Det har hänt mycket hos oss de senaste åren och nu är det rätt tid att ta ett samlat och långsiktigt grepp om vår kommunikation utåt. Projector har visat på stor förståelse för våra utmaningar och vår varumärkesposition både strategiskt och kreativt. Dessutom har de en djup kunskap digitalt vilket är affärskritiskt i vår bransch, säger Brian Liddle, marknadschef och kommersiell chef, Nextjet, i ett pressmeddelande.

Clara Laurent, vd, Projector, anser att det blir mycket inspirerande att ta sig an Nextjet.

– Det är ett annorlunda flygbolag med mycket passion, personlighet och en stark lokal förankring på sina destinationer. Att få göra den här resan tillsammans med Nextjet känns fantastiskt roligt.

Projector har 15 anställda, senast i våras rekryterades ett nytt team.  Omsättning förra året var drygt 12 miljoner kronor. Byrån siktar mot att öka omsättningen med ca 20 procent i år och ett resultat på 15-20 procent.

– Efter några tuffa år och en omställning från digital byrå till  fullservicebyrå så har det tagit fart. Förutom Nextjet så fick vi också  in Ringen tidigare i våras och även Telia strax innan nyår. En annan ny  och rolig kund är Bergmanveckan. Annars är Gallerian en stor kund hos  oss och vi gör fortfarande mycket jobb för Scandic, säger Clara Laurent.

Nextjet grundades för drygt tio år sedan av fem nyutexaminerade  piloter under krisen i flygbranschen efter 11 september. Nextjet är i  dag ett av de  största svenska inrikesbolagen med flera destinationer i  Skandinavien.

Arbetsgrupp Projector
Lars Steiner, CD
Malin Berg, AD
Linn Styrwoldt, Copy
Anna Nissen, Kundansvarig projektledare
Magnus Zackariasson, Planner
Linn Fröjdendahl, Produktionsledare

Nextjet
Brian Liddle, Marknadschef och Kommersiell chef

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.