Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nu startar Moderaterna sin kampanjspurt

Publicerad: 8 augusti 2018, 10:50

Foto: Pressbilder

Med budskapet "Nu tar vi tag i Sverige" lanserar nu Moderaterna sin valkampanj för valet 9 september.


Ämnen i artikeln:

ValReklamKampanjModeraterna

Under dagen presenterade Moderaterna sin kampanj inför valdagen 9 september. Med budskapet "Nu tar vi tag i Sverige" vill Moderaterna visa att huvudmotståndaren är samhällsproblemen – inte andra partier.

– Moderaterna ser verkligheten som den är. Det innebär bland annat att vi har omprövat och utvecklat vår politik. Vi har en genomtänkt idé om hur vi ska lösa Sveriges problem och återupprätta förtroendet för politiken, säger partisekreteraren Gunnar Strömmer i en kommentar.

"Vi måste hålla i en stram och hållbar migrationspolitik. Invandrare och unga måste få möjlighet till arbete och egen försörjning. Det ska löna sig bättre att jobba och Sveriges pensionärer, som byggt upp landet, ska få sänkt skatt. I Sverige ska rättigheter, skyldigheter och möjligheter gälla lika för alla. Det handlar om att återupprätta viktiga delar av samhällskontraktet", skriver Moderaterna i ett pressmeddelande.

Gunnar Strömmer säger även att partiet kommer satsa på tydligare värderingar, genomarbetade politiska förslag och ledarskap för att föra landet framåt.

– Vi kommer att fortsätta att ta debatten med Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna – varje dag. Vi respekterar alla väljare. Den väljare som överväger S eller SD vill vi ge goda argument att istället rösta på Moderaterna, avslutar Gunnar Strömmer.

Moderaternas valfilm kan du se här:

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ValReklamKampanjModeraterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.