onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny agentur för kreativa människor

Publicerad: 9 maj 2013, 11:30

Med sammanlagt 35 års erfarenhet av stillbildsfotografering inom reklam och mode har Louise Hall och Mike Karlsson Lundgren startat en agentur för kreativa människor med fokus på mode.

Ämnen i artikeln:

Reklam

KB

Krister Berntsson


Hall & Lundgren Creative Management är en byrå sprungen ur 35 års branscherfarenhet. För Louise Lund som agent och Mike Karlsson Lundgren som hårstylist.

– Vi baserar vårt tänkade på våra respektive erfarenheter, säger Louise Hall. Mina 10 år som agent på LundLund och Mikes erfarenheter som kreatör. Vi har pratat länge om vad som saknas i branschen.

Hall & Lundgren vill fokusera på att hjälpa sina klienter i den kreativa utvecklingen.

– Vi är en agentur med kommersiella uppdrag, men vi tror att man blir mer framgångsrik som kreatör om man också ständigt och kontinuerligt satsar på att förvalta kreatörernas egna uttryck, säger Louise Hall

Till sin hjälp har agenturen också en mycket namnkunnig advisory board. Där sitter fotografen Mikael Jansson, ad:n Malin von Werder, designern Andreas Löwenstam, tidningen Bons cd Michael Elmenbeck och PR-experten Helena Åkerlind.

– Vi är väldigt glada åt att ha fått dessa människor till vårt advisory board, säger Louise Hall. De har alla betytt mycket för oss professionellt genom åren.

Hall&Lundgrens klienter och exempel på deras arbete kan man läsa om på deras sajt http://hallundgren.com/

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev