Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

NY öppnar i New York

Publicerad: 21 april 2015, 11:26

NY öppnar kontor i New York för att utvecklas inom bild och film

Under april månad kommer den Jönköpingsbaserade reklambyrån NY att öppna ett temporärt kontor i West Village i New York. Ambitionen är att kontoret ska vara utgångspunkt för ett antal större foto- och filmprojekt under våren och försommaren.


I New York kommer företrädare från NY också att träffa ett antal framgångsrika personer inom marknadsföring och kreativitet för att utveckla reklambyråns erbjudande inom film och bild.

– Film och foto har vuxit rejält hos oss under de senaste åren. Vi är redan en av de största filmproducenterna i Småland. Med New York-satsningen tar vi nästa steg för att kunna göra större projekt och nå en ännu högre kvalitet, säger Pernilla Ljungbergh, byråledare på NY projektledare i ett pressmeddelande.

New York-satsningen ingår i ett nytt affärstänkande där NY från årsskiftet delat in den traditionella reklambyrån i tre tydliga affärsområden:

• NY Creative, som skapar idéer och marknadsföringskoncept;
• NY Interactive, som utvecklar webbsidor och digital marknadsföring.
• NY Studio, där man skapar film och bilder.

NY Studio, kommer att befinna sig i New York under två månader från och med den 28 april, med möjlighet till förlängning beroende på hur väl det faller ut.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.