Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny regissör till Social Club

Publicerad: 27 november 2014, 14:55

Markus Lundqvist värvas till Social Club.

Social Club värvar Markus Lundqvist som ny regissör.


Ämnen i artikeln:

Social Club

Markus Lundqvist har en bakgrund inom postproduktion och har bland annat varit Flameartist och vfx Supervisor på The Mill New York. Han har arbetat med Super Bowl-filmer för bland annat Mercedes och Bud Light – i den rollen tillsammans med regissörer dom Fredrik Bond, Rankin och Chris Palmer. Sedan ett år tillbaka arbetar han som regissör på heltid och har utöver musikvideor även gjort filmer för Phones4U och VISA.

Marqus Lundqvist är representerad av Knucklehead i London – och nu av Social Club i Stockholm.

– Markus har under sina många år som  Flameartist och vfx Supervisor lärt sig urket från de allra bästa regissörerna i branschen. hans egna starka visuella uttryck tillsammans med hans unika tekniska kunskaper gör att han kommer att gå långt. Att han dessutom är en trevlig prick gör inte saken sämre, säger Henrik Lagercrantz, vd för Social Club, i ett pressmeddelande.

– Det känns fantastiskt kul att bli representerad av Social Club. Jag känner de sedan tidigare och vet att de delar min kompromisslösa syn på kvalitet, säger Markus Lundqvist i en kommentar.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Social Club

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.