Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny reklambloggare på Resume.se

Publicerad: 20 november 2013, 08:22

Denise Thelin.

Resumé har fått en ny reklambloggare: Berghs-studenten Denise Thelin, som läser produktionsledning – operativ projektledning.


Denise Thelin är redan i gång med sin blogg på Resume.se.

Vem är du?

– En driven person som vet vad hon vill  och ger sig inte så speciellt lätt. Jag bjuder gärna på mig själv, är  ödmjuk och extrem när det gäller ”checklistor”. Mina veckor är baserade  utifrån checklistor som jag älskar att kryssa i checkrutan på!

Vad kommer du att blogga om?

– Jag  kommer främst att blogga om ämnen som dyker upp i skolan som jag tycker  är värda att dela med mig av. Under min universitetstid önskade jag att  jag hade någon som kunde ha vart som en mentor för mig och hjälpt mig  att ”gå rätt väg” utifrån det jag gillade att göra, så det ska försöka  att bidra med. Jag skriver nog för dem som är intresserade av att veta  mer om att studera till produktionsledare, för den som vill veta vad  studenter på Berghs gör, men även för personer som är verksamma i  branschen som vill höra en röst som är helt grön och har inte blivit  influerad av branschen.

Vad har du för framtidsdrömmar yrkesmässigt?

– I  framtiden vill jag arbeta på ett internationellt företag där jag leder  stora kampanjer och projekt för stora varumärken. Jag absolut älskar  film och reklamfilm så vill någon gång arbeta på ett produktionsbolag så  att jag får konsumera detta varje dag i arbetet!

– Huvudsaken  för mig är att få vara del av en organisation där jag får utlopp för  mitt behov av att organisera och strukturera men som främst ger mig en  utmaning!

Läs hennes blogg här.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.