Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny rekryterare i branschen

Publicerad: 6 februari 2013, 16:33

Anna Jeppsson Blomberg.

Foto: Pressbild.

Kommunikationsbranschen får nu en ny rekryteringsfirma. Det är Wise Professionals som startar ett nytt affärsområde för att möta efterfrågan.


Namnet på det nya bolaget heter Kimm och lanseras nu av Wise Professionals, som utvecklar specialistföretag inom rekrytering och HR. Chef blir Anna Jeppsson Blomberg.  
– Vi ska bli det första alternativet när det ska rekryteras inom kommunikation och marknad. Vi ser att det finns marknadsandelar att ta och räknar med att växa redan under det första året, säger hon i ett pressmeddelade.

Målet är att "satsa på kvalitativa rekryteringar till 100 procent", vilket underlättas av att pappersarbetet sköts av moderbolaget Wise Group.  
– Medie- och kommunikationsbranschen är en spännande bransch och våra kunder har uttryckt ett stort behov av specialistrekryteringar. Vi har redan tjuvstartat inom koncernen, men i takt med att branschen växer är lanseringen av Kimm, med rekryteringsspecialister som verkligen förstår branschens utmaningar, en naturlig utveckling, kommenterar Roland Gustavsson, vd på Wise Group.  

Kimm har också skapat en advisory board med framstående yrkesverksamma medlemmar, exempelvis Johan Eidmann på Bizkit, och Emma Stjernlöf, kommunikationschef på Google.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.