Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny säsong av podcasten Orlic &

Publicerad: 4 december 2019, 09:29

Amhmed Abdirahman, Nina Åkestam, Arvida Byström, Amelia Andersdotter, Senay Berhe, Silla Levin, Ashkan Fardost och Katarina Graffman gästar alla säsong två av David Orlic:s podd.

Fredagen den 6 december är det premiär för den andra säsongen av podcasten Orlic &. I fyra specialavsnitt sammanfattar David Orlic 2010-talet tillsammans med kreatörer och opinionsbildare som varit tongivande under det senaste decenniet och debatterar dominerande frågeställningar som klimat, digitalisering, representation och identitet


Ämnen i artikeln:

David OrlicPodcast

– Det senaste decenniet har vänt upp och ner på medielandskapet, näringslivet och politiken. Jag tror att många undrar hur i hela världen vi hamnade här, och vart vi ska härnäst. Så låt oss ta reda på det, säger David Orlic i en kommentar.

Bland säsongens gäster finns bland andra fotografen och konstnären Arvida Byström, före detta EU-parlamentarikern Amelia Andersdotter och F&B:s vd Silla Levin. I säsongens premiäravsnitt möts den feministiska debattören Nina Åkestam Wikner och Järvaveckans grundare Ahmed Abdirahman för att diskutera ett tema som varit ständigt närvarande i samtalet kring kommunikation och marknadsföring de senaste åren: inkludering, jämställdhet och mångfald.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Den andra säsongen av Orlic & har premiär den 6 december. Specialavsnitten släpps varje fredag fram till nyår. Podden finns bland annat tillgänglig via Itunes, Spotify och Acast. Producent är Lars Erlandsson.

PROGRAM

6 december: Nina Åkestam Wikner & Ahmed Abdirahman

13 december: Amelia Andersdotter & Ashkan Fardost

20 december: Arvida Byström & Senay Berhe

27 december: Katarina Graffman & Silla Levin

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

David OrlicPodcast

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.