Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny tagline ska lyfta Eniro

Publicerad: 12 februari 2013, 10:49

Här är Eniros nya tagline med tillhörande manér.

Eniro vill stärka greppet ytterligare om det lokala söket. Därför lanserar de nu sin nya tagline: "Upptäck närheten. Sök lokalt".


Ämnen i artikeln:

EniroForsman & Bodenfors

På sökmarknaden kämpar Eniro mot internationella jättar som Google. Positionen som de vill ta greppet är det lokala söket. Det gör de bland annat med sin app, som nu uppdateras med lokal information även i Norge och Danmark. Bolagets nya slogan reflekterar ambitionen.

–  Eniros nya tagline ska påminna användarna om att vi känner vår lokala marknad väl och har relevant lokal information om det man behöver när man än behöver det, säger Unni Strömstad nordisk marknadsdirektör Eniro i ett pressmeddelade.  

Eniros byrå, som har hjälpt till med att ta fram det nya konceptet, är Forsman & Bodenfors.  

– Vi ville skapa en tagline som uttrycker nyttan med Eniro; riktigt lokalt sök, och samtidigt ge det en känslomässig dimension. En uppmaning om att upptäcka närheten med hjälp av Eniro ger oss en värld av möjligheter för idéer och relevant kommunikation. Dessutom ger det en tydlig position till konkurrenterna, kommenterar Stefan Rudels, senior strateg Forsman & Bodenfors.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

EniroForsman & Bodenfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.