Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny toppregissör till Palladium Film

Publicerad: 12 september 2012, 12:27

Hanna Maria Heidrich.

Palladium Film fortsätter att kontraktera toppregissörer. Den talangfulla tyska reklamfilmsregissören Hanna Maria Heidrich har nun skrivit på för bolaget.


Ämnen i artikeln:

Palladium Film

Hennes karriär tog fart med filmstudier vid Baden-Wuerttemberg som senareövergick till studier på Central Saint Martin och UCLA – Filmacademy Masterclass.

Hon har med sina projekt i dagsläget skrapat ihop över 60 priser och nomineringar. Bland dessa priser märks guld i Young Director Award i Cannes 2011 och 2012.

–  Hanna är ett enastående geni med exceptionell talang. Hennes filmer tar tag i en så att det känns rent fysiskt. Såklart en enormt bra egenskap när det kommer till reklamfilm. Vi är väldigt stolta och glada över att ha henne med ombord, säger Palladium Films vd Johan Rudolphie.

Förutom sitt engagemang för Palladium Film så representeras Hanna Maria Heidrich av Radical Media i Tyskland samt Gorgeous i UK.

Palladium Film knöt nyligen till sig regissören Patrik Eklund,  Oscarsnominerad för kortfilmen "Istället förabrakadabra" och vinnare av  kritikerveckans pris i Cannes för filmen Slitage. Nu ska han regissera reklamfilm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Palladium Film

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News