Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny UX-chef till Apegroup

Publicerad: 26 september 2014, 08:35

Allison Ivmark

Foto: Apegroup

Apegroup har rekryterat Allison Ivmark till rollen Head of User Experience. Hon lämnar tjänsten som design director på Creuna.


Ämnen i artikeln:

CreunaApegroup

Allison Ivmark får ansvaret att leda Apegroups designteam för digitala användarupplevelser.  

– Det känns otroligt kul. Det är inte varje dag du ges tillfället att vara del av dream teamet på  Apegroup. Det som lockade mig initialt var Apegroups enastående rykte inom mobil  tjänstedesign. Ju mer jag lärde känna människorna inom företaget och dess kultur, desto mer  övertygad blev jag om att deras arbeten är frukten av en otroligt passionerad kultur. För mig  är kultur allt. Det är grunden för banbrytande samarbete, innovation och kreativitet, säger  Allison Ivmark i ett pressmeddelande.  

Allison Ivmark, som tillträdde tjänsten i slutet av sommaren, kommer senast från rollen  som design director på Creuna. Tidigare har hon arbetat som senior experience design lead  på CP+B i Colorado och lead on mobile products and services på Frog Design i San  Fransisco.

Hon har lång internationell erfarenhet att arbeta med kunder som American  Express, Kraft, Best Buy och Samsung.  Allison Ivmark har även arbetat på Adobe Systems i San Fransisco som Experience Design  Lead on Creative Suite Products and Services.  

– Vi har under två år gått från en mindre lokal byrå till en av de fyra största och bästa mobila  digitala byråerna i världen. Rekryteringen av Allison är ett led i vår fortsatta resa och hennes  tunga digitala designbakgrund i kombination med internationell erfarenhet är ett fantastiskt  tillskott till oss, säger Lars Alm, vd på Apegroup i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

CreunaApegroup

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.