Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny vd för 358

Publicerad: 7 januari 2015, 08:01

Therese Cedercreutz.

Therese Cedercreutz är ny vd för den finska reklambyrån 358. Hon kommer närmast från en tjänst som marknadsdirektör på byrån.


– Marknaden rör sig och det finns massor av möjligheter. I teknologi- och spelbranschen har jag vant mig vid att vara mitt i förändringen. Det känns fint att få uppleva detsamma ur en kreativ byrås perspektiv. 358:s anställda och kunder har en unik energi som behövs i dagsläget. Det är jag gärna en del av, säger Therese Cedercreutz i ett pressmeddelande.

Den avgående vd:n Peter Barmer fortsätter på byrån som strategidirektör.

– 358 har alltid arbetat utgående från kundens behov, kreativitet och en enhetlig varumärkesupplevelse. I dagens marknadsläge är vår approach mer aktuell än någonsin. Therese har internationella erfarenheter i affärsledarskap som ger byrån och våra kunder internationalitet och gedigen affärsexpertis, säger Peter Barmer.

Innan Therese Cedercreutz började som på 358 har hon varit verksam inom systemutveckling och spelindustrin och haft chefspositioner inom försäljning och marknadsföring.

358 fyller sju år i år.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.