Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny vd för Stopp i USA

Publicerad: 17 juni 2013, 10:29

Fredrik Fritzell tar över Stopp i Los Angeles

Fredrik Montan Frizell tar över som VD för Stopp Inc. Han ersätter Jesper Pålsson med omedelbar verkan


Ämnen i artikeln:

Stopp

Fredrik Montan Frizell har funnits i Stopp sedan det grundades 2009. Tillsammans med Stopp-koncernens VD Pasi Helin och Pålsson har han bidragit till den ledande position som det integrerade produktionsbolaget Stopp Inc har idag.

I sin roll som digital producent har han arbetat nära Stopps kunder och gjort merparten av Stopps produktioner. Däribland ett antal prisbelönta projekt som Chris Milk/Beck – Lincoln Hello Again och Prius c projekt.

– Fredrik är en lojal och ovärderlig medarbetare i Stopps team. Jag är mycket glad över att han nu har blivit VD för Stopp Inc. Hans mångsidighet och energi kommer att bli en stor tillgång för företaget, säger Pasi Helin.

Frizell har studerat på Berghs School of Communication i Stockholm och sedan arbetat på Apple, där hans passion för teknologi väcktes till liv. Därifrån flyttade han till Los Angeles och arbetade för produktionsbolaget Traktor.

I och med den flytten fick han möjlighet att bli del av Stopps Los Angeles-kontor. Frizell har ägnat de senaste fem månaderna åt att bygga upp Stopps nya kontor i New York.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Stopp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.