Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny vd på Norma

Publicerad: 18 maj 2009, 09:57

Under våren har Norma fått en ny ledning och styrelse. Nu har de hittat rätt person att leda skutan. I sommar lämnar Anders Grönvall Valentin & Byhr för vd-stolen på Norma.


Ämnen i artikeln:

Valentin Byhr

Anders Grönvall

I början av året fick reklambyrån Norma Communication, med kontor i Stockholm, Göteborg och London, en ny ledning och styrelse. Nu har de tillsatt en ny vd för byrån. I juli kliver Anders Grönvall över från Valentin & Byhr.

– Vi har lyssnat av marknaden och sökt en person som har stor och bred erfarenhet av byråverksamhet och någon som själv är ute och marknadsför. Det har vi nu hittat i Anders, säger Normas styrelseordf. Tomas Torstensson.

Under våren har ekonomichefen Barbro Berggren varit tillförordnad vd efter Benny Larsson.

Fanns det planer på att hon skulle bli permanent?
– Nej, hon var aldrig ett alternativ och det var inte hennes intention heller. Det var en tillfällig lösning. Hon gillar sitt jobb som ekonomichef och det är det hon vill fortsätta jobba med.

På Valentin & Byhr var Anders Grönvall senior advisor. Han blir nu delägare i Norma.

Norma har haft annons ute men kontaktade själva Anders Grönvall.
– Jag känner honom från min tid på Paramount Home Entertainment Nordic och jag har alltid haft honom i åtanke. Han passar in i vår profil och kemin stämde, säger Torstensson.

Norma ska nu se över organisationen.
– Det här var första byggstenen i Normas framtid. Nu ska Anders analysera våra styrkor och svagheter och se över hur vi kan bli en mer komplett byrå. Vi ska inte släppa delen som en bra kommunikationsbyrå men det är en tuff marknad just nu och vi behöver komplettera med fler tjänster.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Valentin Byhr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.