Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny vd på svenskbyrån Your Majesty i New York

Publicerad: 18 september 2013, 21:18

Grundarna Peter Karlsson (till vänster), Jens Karlsson och James Widegren som drog igång Your Majesty.

Foto: Chris Maluszynski /MOMENT.

Den hyllade digitala svenskbyrån Your Majesty tillsätter en ny vd i New York– Jason Prohaska från byrån Big Spaceship. Peter Karlsson fortsätter som styrelseordförande för att jobba med kundstrategier och den globala expansionen.


Ämnen i artikeln:

Peter KarlssonYour Majesty

Your Majesty, med kontor i New York, São Paulo och Amsterdam, grundades för sex år sedan av Peter Karlsson, Jens Karlsson och James Widegren.

Byrån, som blev något av en framgångssaga, kunde tidigt stoltsera med prestigekunder som  Ralph Laurent, New York Times, Hyundai, Discovery Channel och American  Express.

Peter Karlsson ska som styrelseordförande lägga kraft på strategier för kunderna och på att optimera verksamheterna på byråns tre kontor. Enligt byrån är Jason Prohaskas roll med fokus på Nordamerika-marknaden nyinrättad.

– Under sex års tid har jag etablerat Your Majesty som en ledande digital innovationsbyrå. Vi har en strålande tillväxt med en bred mix av kunder och varumärken som verkligen investerat i det vi har föresatt oss att skapa, säger Peter Karlsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det är dags för oss att ta New York-verksamheten till nästa nivå, och Jason är den perfekta personen att skapa ytterligare utväxling av vår potential. Jasons unika blandning av erfarenhet, strategiskt vision och passion, återspeglar helt och fullt de grundläggande principerna och värdena som Your Majesty har.

Nye vd:n Jason Prohaska kommer till Your Majesty efter nio år på Big Spaceship, där han fungerat som partner och vd.

– Your Majesty ligger i innovativ framkant, mycket på grund av grundarnas strävan att ständigt utöka företagets kärna av mycket begåvade människor och att utveckla smarta tillvägagångssätt för produkter inom design, teknik, och varumärkesuttryck, säger nye Jason Prohaska.

– Jag lockades omedelbart av utsikterna att expandera byråns närvaro i Nordamerika, och demonstrera för varumärken hur företagets unika förmåga att förbättra vardagliga upplevelser med digitalt utförande.

Your Majesty har nyligen skapat plattformar och produkter för Gilt Groupe, AMEX och Nature Valley.

I år har byrån fått in nya kunder som NIKEiD, Hyundai USA och holländska kedjan CoffeeCompany.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Peter KarlssonYour Majesty

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.