tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ny Zlatanfilm visar affärsmannen Zlatan

Publicerad: 4 oktober 2018, 11:43

Zlatan har släppt en ny reklamfilm i sitt samarbete med Samsung i Norden.

Ämnen i artikeln:

SamsungZlatan IbrahimovićReklam

Zlatan har senaste åren deltagit frekent i reklamfilmer. Det troligen mest välkända samarbetet är den uppmärksammade Volvoreklamen "Made by Sweden" från 2014, men Zlatan har även bland annat varit med i reklamfilmer för Vitamin Well och hans eget klädmärke A-Z. Reklamfilmen visar Zlatan som affärsman snarare än fotbollsspelare, och spelades in i Los Angeles i augusti. I filmen marknadsförs olika sorters Samsung-teknik som Zlatan har hjälp av i vardagen, och slutar med en reklamfotografering för Samsungs Galaxy Watch.

– Jag är väldigt intresserad av teknologi, jag gillar nya gadgets. Jag följer med och
håller mig uppdaterad, säger Zlatan Ibrahimovic om det samarbetet med Samsung i Norden i ett pressmeddelande.

Ambitionen med filmen är att visa hur teknik kan användas tilll uppnå mål, bli effektivare och skapa kontroll.

– Under arbetet med vår förra film med Zlatan i våras lärde vi känna en sida av honom som vi ville visa mer av. Han är en oerhört professionell person att jobba med, både framför och bakom kameran. Han vet vad han vill, och är oerhört engagerad, i allt han gör. Den Zlatan vi lärt känna personifierar verkligen det vi ser hos vår målgrupp, kommenterar Karl-Oskar Tjernström, Marknadsdirektör på Samsung.

Filmen är producerad av svenska byrån BLCK Communication, och sänds för första gången kl. 21.17 imorgon fredag i TV4. Exklusivt för Resumé kan du se filmen nedan redan nu:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev