Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nya avhopp från McCann

Publicerad: 18 november 2009, 13:27

Tidigare i år slogs Momentum ihop med Storåkers McCann. Nu lämnar Anders Lindén och Emil Didrikson från Momentum McCann för att återuppliva sin gamla byrå Tango.


Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannMinnesota

Anders Lindén lämnar Storåkers McCann för att återuppliva sin gamla byrå Tango.

Tango kommer dock att fortsätta jobba med McCann, som en så kallad preferred partner. Men en ännu tajtare partner blir byrån Minnesota som kommer att erbjuda Tango plats i sina lokaler. De två byråerna ska också approchera nya kunder med ett gemensamt erbjudande.

– Avsikten med ett gemensamt kunderbjudande är att vi än bättre ska kunna skapa lösningar via våra kunders egna kanaler, säger Andy Pimmeshofer, vd för Minnesota i en kommentar.
– Vi har redan en hel del erfarenhet av sponsoraktivering från t ex Svenska Spel, Atea, Entercard och Tech Data. Men med Tangos strategiska kompetens, tillsammans med vår kreativa, kan vi verkligen öka nyttan av kundernas sponsring.

Förtydligande: I en tidigare version av artikeln stod det att de två hoppade av från Storåkers. Emil och Anders följde dock inte med vid sammanslagningen tidigare i år, utan lämnade Momentum och McCann vid årsskiftet. De har dock jobbat kvar i byråns lokaler.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannMinnesota

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.