Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nya Carlsberg-filmen med Axwell

Publicerad: 3 maj 2012, 13:06

Här är Carlsbergs nya animerade reklamfilm för klubbkonceptet "Where's The Party?”
I huvudrollen: DJ:n Axwell från Swedish House Mafia.
Filmen har världspremiär i dag, torsdag.


Ämnen i artikeln:

Carlsberg

"Where's the party? by Carlsberg" körs för fjärde året i rad. Den här gången  med Axwell från Swedish House Mafia. Två exklusiva spelningar kommer  att hållas på okända platser för ett begränsat antal människor. Till  eventet fick Cuepoint Studios i uppdrag att skapa en animerad  reklamfilm.

Axwell tar sig till den hemliga festen med diverse fordon via komplicerade vägar. Filmen är  skapad med animeringstekniken stop-motion  blandat med 3d teknik, samt 3D printing.

– Till filmen har vi hämtat mycket inspiration ifrån Nicolas  Winding Refn skapelse, Drive, från 2011. Mystiken, ljudeffekterna samt  miljöerna har varit viktiga moments som vi inspirerats av. Men vi har  även fått inspiration från när vi  var små och lekte med He-Man och G.I. Joe-gubbar, säger producenten  Henrik Berglind, Cuepoint Studios, i en kommentar.

Hur man får en biljett och var festerna kommer att hållas avslöjas på Facebook-sidan för "Where's the party? by Carlsberg".

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Carlsberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.