Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nya kampanjen av Tre: Byt mobilen mot ett par sneakers

Publicerad: 26 maj 2016, 08:17

Byt din Iphone mot ett par Adidas Originals Superstar?

Foto: Kampanjbild och Adidas

Byt gamla mobilen mot presentkort på sneakers – eller skänk pengarna till Barncancerfonden, i Tres nya återvinningskampanj på Trädgårdenloppis i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

BarncancerfondenTre

Det är i samband med sneakersloppisen Caliroots Swap Meet den 28 maj på Trädgården i Stockholm som besökarna kan passa på att utöva hållbar konsumtion (enligt Tre) genom att byta mobiler mot rabattcheckar på sneakers från Caliroots. Man kan även välja att istället skänka en motsvarande summa till Barncancerfonden. Att göra det senare är dock inget nytt, utan det är ett samarbete som Tre ingått sedan ett antal år tillbaka.
– De flesta har en eller flera gamla mobiler som ligger hemma och samlar damm i en byrålåda. Dessa mobiler har ett ekonomiskt värde samtidigt som de kan få ett nytt liv genom att återvinnas. Vi närvarar på Caliroots Swap Meet för att vi vill sprida kunskap om vikten av att återvinna gamla mobiler till alla som både gillar sneakers och bryr sig om att vi behöver konsumera mer hållbart, säger Kamran Alemdar, pr- och informationschef på Tre i en kommentar.
Besökare på loppisen kan till exempel få ett par Adidas Originals Superstar för sin Iphone 5S 16 GB.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

BarncancerfondenTre

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.