Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nya livsöden i reklamfilmer för Adressändring

Publicerad: 19 september 2014, 12:09

Foto: Mattias Rudh

Svensk Adressändring släpper två nya reklamfilmer inom konceptet "Få din post dit du vill". Förra året kammade Adressändring hem pris för Bästa reklamfilm på Roygalan och vann ett Guldägg samma år för filmen "Paris".


Ämnen i artikeln:

StarcomStandartTBWA

Adressändring släpper i dagarna två nya reklamfilmer som TBWA står bakom.  

– TBWA har under de senaste åren legat bakom flera reklamsuccéer som syftat till att påminna om Adressändrings starka varumärke. Vi är glada och nöjda med att kunna fortsätta på den inslagna vägen, men med ett något justerat fokus på vår huvudtjänst, Eftersändning av post, säger Regina Sipos, vd för Svensk Adressändring, i ett pressmeddelande.

Konceptet för reklamfilmerna går, precis som tidigare, ut på att visa på vad som skulle kunna hända om man glömmer att eftersända sin post när man flyttar. I filmerna dramatiseras två nya livsöden – "Pappan" och "Astronauten".

– Som nytt kreativt team på uppdraget kände både jag och André oss glada och stolta att få ta oss an uppgiften, men såklart även en viss press efter allt bra som gjorts för Adressändring här på TBWA, säger Martin Baude, i ett pressmeddelande.

TBWA är reklambyrå och Standart, med Fredrik Edfelt som regissör, har producerat filmerna. Mediabyrå är Starcom.

Arbetsgrupp TBWA:
Robert Schelin, Projektledare
Ulrika Sörensen, Produktionsledare
Christoffer Åhlund, Produktionsledare
André Persson, Kreatör
Martin Baude, Kreatör
Kalle Widgren, CD

Arbetsgrupp Standart:
Fredrik Edfelt, Regissör
Nicole Chybova, Producent

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

StarcomStandartTBWA

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.