Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nystartade Brave växer

Publicerad: 7 juli 2016, 12:22

Foto: Pressbild/Change

Satsningarna inom Changes nystartade byrågrupp COG forsätter. Deras nystartade Brave förvärvar digitala designbyrån Studio Jag.


Ämnen i artikeln:

Change

Utvecklingen för Change nystart fortsätter. Nyligen drog man igång innovationsbyrån Brave inom nya byrågruppen COG, och nu står det klart att Brave köper digitala designbyrån Studio Jag i en ambition att konkurrera med landets digitala byråer.

LÄS MER: Change bryter sig loss från Valentin & Byhr

Göteborgsbaserade Studio Jag grundades 2013 och har jobbat med kunder som Caterpillar, Sportlala och Naturskyddsföreningen.
– Vi är mycket glada att få in Studio Jag till Brave-familjen. Vi ser just nu en internationell trend där stora företag och deras inhouse- avdelningar ställer högre krav på att deras byrå är flexibel och kundnära i sitt arbetssätt och processer. Man måste snabbt kunna åta sig de mest affärskritiska projekt och skapa bäst effekt på kortast tid. Brave är skapat med just detta arbetssätt i åtanke. Vi bygger, mäter och lär oss, säger Stefan Jakobsson, vd på Brave i en kommentar.

Victor Joersjö, en av Studio Jags grundare:
– Vi har framgångsrikt drivit Studio Jag ett tag nu och ville ta byrån till nästa nivå. Braves moderna och ovanliga sätt att arbeta på är något som vi verkligen tyckte var intressant och något vi ville vara en del av. Med vår designbakgrund kombinerat med Braves strategiska erfarenhet blir vi ett oslagbart team,

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Change

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.