Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Nytt avhopp från McCann

Publicerad: 20 augusti 2012, 08:54

Linda Rundqvist.

McCann Stockholm tappar ännu ett tungt namn. Produktionsledaren Linda Rundqvist lämnar byrån efter sju år och går till Honesty.


Ämnen i artikeln:

McCann StockholmHonesty

I förra veckan rapporterade Resumé om McCanns förluster av ett flertal nyckelpersoner – Mia Clase, Executive Creative Director och kreatörsparet Ola von Bahr och Christian Heinig.

Nu står det klart att även produktionsledaren Linda Rundqvist lämnar McCann  efter sju år och går till Honesty. På McCann har hon hand om kunder  som Tre, Polarpriset, Kicks och C More (tidigare Canal+) och har  tidigare även jobbat med kunder som Telia, Lantmännen och Byggmax.

– Vi har valt en väg där vi satsar på seniora  produktionsledare som avlastar och ger maximalt utrymme för strategiskt  arbete hos projektledarna. Det kostar en slant men ger byrån  effektivitet och en stabil ryggrad, säger Walter Naeslund, vd och  grundare av Honesty.

Honesty har tidigare i år även rekryterat produktionsledarna Viveka Hilding från DDB och Marielle Lundqvist från Great Works.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

McCann StockholmHonesty

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.