Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Oddset ska rädda julefriden – med "gömda" hockeymatcher

Publicerad: 21 december 2012, 09:43

I dag rullar Oddset ut sin julkampanj "Oddset Julefrid" på Facebook. Kampanjen är en tidig julklapp som ska ge julefrid till Sveriges alla hockeyälskare. Julklappen är en browser-plugin som med ett enda knapptryck räddar julen.


Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyOddset

Det gäller att installera en smart plugin i webbläsaren – då kan hockeyälskare med ett knapptryck dölja live-hockeymatchen och slumpa fram en seriös ”måste-göra-sida” som kräver absolut prioritet när familjen vill annat.

– Under julledigheten spelas massa spännande hockeymatcher, i både Elitserien och Hockeyallsvenskan. Men även glögg, sällskapsspel och andra familjebestyr ska prioriteras. Självklart är det viktigt att umgås med familjen, men även kunna kolla på hockey. Därför lanserar vi Oddset Julefrid som är en kul liten julgåva som förhoppningsvis ger både hockeyfantaster och deras familjer ett gott skratt, säger Dersim Sylwan på Oddset.

Browser-pluginen finns att hämta ned både för Google Chrome och Mozilla Firefox. Kampanjen stöds också av en promo-video som förklarar både givna fördelar och hur man installerar programvaran.

Julkampanjen är signerad digitala byrån The Viral Company, Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyOddset

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.