Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Oddsets ambitiösa hyllning

Publicerad: 26 november 2014, 12:53

Den handhjorda reklamtavlan på plats i Malmö.

I kväll möter Malmö FF de italienska mästarna Juventus i Champions League. Inför matchen hyllar Oddset spelarna med en handgjord affisch som föreställer Markus Rosenberg.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelOddsetDDB

Den tre meter höga och fyra meter långa tavlan på Möllevångstorget består av 500 Oddset-kuponger som har målats för hand av Johan Hörberg och Martin Schmetzer på Rithuset. Byrån som ligger bakom kampanjen är DDB.  

– Det är en hyllning till spelarna med kupongen som kuliss. Vi vill påminna om att Oddset är en sport i sig, förhoppningsvis kan tavlan addera ytterligare magi till den redan magiska stämningen i Malmö ikväll, säger Daniel Vaccino på DDB Stockholm i en kommentar.

50 av de 500 kupongerna på tavlan kommer från spelare som har tippat matchen hos Oddset.  

– Det är en viktig match för Malmö FF. Det finns fortfarande en chans att gå vidare från gruppen, även om den är liten. Så seger hemma är ett måste. Därför vill vi passa på att ge ett extra stöd från de som spelat på matchen, säger Eva Evesjö, kommunikationsansvarig Oddset på Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Se hur tavlan skapades här.

Arbetsgrupp:
Projektledare, Pelle Josephsson  Produktionsledare, Tina Munck, Daniel Israeli   Kreatörer, Mikael Norberg, Joakim Khoury, Daniel Vaccino  Illustration, Rithuset

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Svenska SpelOddsetDDB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.