Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Oj, ett sånt skitjobb!

Publicerad: 21 oktober 2009, 13:48

Det är samma idé men knappast ”Best Job in the World”. Procter & Gamble erbjuder entusiastiska personer att sköta deras offentliga toalett vid Times Square på Manhattan.


Australiensiska Cummins Nitros Best Job In The World för turistbyrån i Queensland är en av årets mest prisade. Och kampanjen är redan kopierad. Frågan är om inte Procter & Gambles version är den äckligaste.

Det är Procter & Gambles toalettpappers-varumärke Charmin som erbjuder ett toalettvaktsjobb.

Sedan 2000 har Charmine haft en offentlig toalett på Manhattan. I år har den bästa plats på Times Square. Det blir svårt att missa eftersom Charmine ska ha reklamgubbar, utklädda till toalettstolar, som delar ut flyers i kvarteren runt Times Square.

– Se det som vår julgåva till New York, säger Dennis Legault, varumärkeschef på Chairmin till New York Times.

Mellan 23 november och 31 december, från åtta på morgonen till elva på kvällen ska toaletterna skötas om. Kravet på de fem ambassadörerna är att de ska vara jätteroliga, entusiastiska och gilla toaletter.  Och de ska blogga om sina upplevelser.

För det entusiastiska toalettvaktandet och toalettvaktandet får ambassadörerna 10 000 dollar.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.