Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Old Spice nya talesperson – en varghund

Publicerad: 11 mars 2013, 10:10

Mr. Wolfdog i Old Spice nya reklamfilm

Foto: Skärmdump från Youtube

Old Spice använder en varg för att tala till männens vildare sidor i den nya reklamfilmen. Detta i samband med att man lanserar kollektionen "Wild body fragrance.


Ämnen i artikeln:

Old Spice

Det Procter&Gamble-ägda varumärket Old Spice har skapat en ny reklamkaraktär. I den nya reklamfilmen får varghunden Mr. Wolfdog titeln "Director of Marketing" för Old Spice. För att han ska bli begriplig filtreras hans vargläten till engelska.

– Direktör Wolfdog kommer med en unik blandning av livserfarenhet och vilda attribut som funkar perfekt ihop med den Old Spice innovativa och snabba värld, säger Marc Pritchard, global varumärkeschef på P&G till sajten Mashable.

Mr. Wolfdog kommer att släppa en rad videoklipp där han berättar om hur man lyckas i livet och driva sin personliga Tumblr-blogg. I morgon kommer han att hålla anställningsintervjuer för jobbet som hans personliga assistent.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Old Spice

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.