Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Old Spice spelar in reklamfilm – i Vetlanda

Publicerad: 12 november 2021, 11:06

När Old Spice hämtar näring från en stor tv-serie sker inspelningen i Småland.


Ämnen i artikeln:

Old SpiceReklamfilm

Parfymvarumärket Old Spice är återkommande annonsör i Super Bowl och har det senaste decenniet gjort sig kända för sina okonventionella reklamfilmer med den den amerikanska skådespelaren Isaiah Mustafa. Filmerna är framtagna av Wieden & Kennedy i Portland som samarbetat med varumärket sedan 2006 och vunnit flera Grand Prix-statyetter under Cannes Lions sedan 2010.

Nu ska Old Spice:s nästa reklamfilm spelas in i Velanda. I veckan har teamet därför sökt efter statister i Trollhättan, under veckan rapporterar lokaltidningen Ttela. 

Reklamfilmens producent Christian Kousmanen vill inte ge några detaljer om filmens innehåll. Men i samband med statistaudition framgår det att filmerna har medeltidstema och kommer utspela sig i samma värld som en internationellt känd tv-serie, gissa vilken?

Skådespelare från denna serie kommer också att medverka i reklamfilmerna skriver Ttela.

- Exakt vad den kommer handla om eller hur den kommer att bli får jag inte säga något om. Allt ska hållas hemligt fram tills den släpps, säger Christian Kousmanen till tidningen. 

Ämnen i artikeln:

Old SpiceReklamfilm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.