Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

OLW:s chipssuccé i morse

Publicerad: 13 maj 2011, 09:15

OLW delade ut chipspåsar till SL-resenärerna för att rädda fredagsmyset.
De 500 påsarna tog slut i en rasande fart.
– Om vi skulle göra om det här så hade vi nog hostat upp lite fler påsar men nu var det rätt så kort varsel, säger Marcus Thollin, marknadsdirektör på OLW, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

JMWGolinOLW

Finanslandstingrådet Torbjörn Rosdahl (M) jämförde med prishöjningen på SL-kortet med ”tre påsar chips”. OLW tyckte det var synd om prishöjningen skulle påverka fredagsmyset och delade nu på morgonen ut chips till SL-resenärer för att ”rädda fredagsmyset”. Marcus Thollin är marknadsdirektör på OLW.
– Vi kom på den här idén sent i går kväll när vi såg den här SL-kort-diskussionen och att det gjordes paralleller till chipspriser, säger han till Resume.se.

Han fortsätter:
– Vi pratar mycket om fredagsmys. Vår mission är att skapa fredagsmys i hela Sverige och vi ser på alla möjligheter att göra det. Vi såg en rolig möjlighet att ge oss in i debatten, med glimten i ögat.

Sammanlagt delades 500 påsar chips ut och de gick åt snabbt.
– Det gick jättefort. Om vi skulle göra om det här så hade vi nog hostat upp lite fler påsar men nu var det rätt så kort varsel, säger Marcus Thollin.

Idén utarbetades tillsammans med JMW kommunikation.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

JMWGolinOLW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.