Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Omnicom planerar nytt globalt byrånätverk

Publicerad: 24 juli 2013, 11:25

Omnicom Media Group (OMG), har påbörjat sökandet i USA efter en chef för ett tredje global mediebyrånätverk. Det rapporterar den brittiska branschtidningen Campaign.


Ämnen i artikeln:

Omnicom

Ingen tidsram har satts för lanseringen av ett tredje globalt nätverk, vid sidan av PHD och OMD, som båda har mediebyråverksamheter i Sverige. Det är även osäkert i fall den nya byrånätverket blir en del av en existerande enhet eller en verksamhet i egen regi.

En talesperson från Omnicom säger att det planerade arbetet är inne i ett tidigt skede och vill inte ge några kommentarer i ärendet.

Med en tredje global byrå tar Omnicom upp kampen med konkurrenterande koncernerna Interpublic Group och Starcom Mediavest Group som båda har startat upp en tredje verksamhet under 2013.

Interpublic Group lanserade BPN vid sedan av redan existerande Initiative och UM förra året och Publicis-ägda Starcom Mediavest startade Spark som sin tredje enhet i år.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Omnicom

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.