Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Onanisuccén väntar fortfarande på pengar

Publicerad: 23 juli 2010, 07:53

Studio Total, som ligger bakom den omtalade reklamfilmen för Arvikafestivalen, saknar fortfarande en fjärdedel av betalningen för jobbet.


Ämnen i artikeln:

Studio Total

Bild från Studio Totals film för Arvikafestivalen.

I veckan meddelande Arvikafestivalens arrangör Galaxen att de fryser alla betalningar till sina leverantörer. Detta på grund av att årets festival gick back. Föreningen Galaxen står nu inför konkurshot och deras festival riskerar att läggas ned.

I vintras gjorde Malmöbyrån Studio Total en omtalad reklamfilm för Arvikafestivalen, där en tjej får orgasm framför kameran. Filmen fick stor uppmärksamhet men refuserades av tv-kanalerna, som vägrade visa den. Senare drog även arrangörerna tillbaka den omsusade reklamen.

Nu berättar byrån att de ännu inte blivit fullt ersatta ännu.

– Vi saknar fortfarande runt en fjärdedel av betalningen, säger Studio Totals creative director Tomas Mazetti.

Enligt honom ska Arvikafestivalen lämna besked i nästa vecka ifall den resterande summan kommer att betalas ut eller inte. Han vill dock inte uppge hur mycket pengar som festivalarrangörerna fortfarande är skyldiga.

– Men den totala summan ligger på några hundra tusen kronor, så det är mindre än hundra tusen som de ännu inte har betalat, säger Tomas Mazetti.

Kommer ni att samarbeta med Arvikafestivlen i framtiden?

– Jag hoppas att vi kan fortsätta samarbeta, säger han.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Studio Total

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.