Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Onemotion dubbelvärvar

Publicerad: 23 oktober 2013, 07:52

Sofie Bellis och Sofia Liljestrand

Onemotion rekryterar Sofie Bellis som Program Manager med ansvar för rekrytering, eventpersonal samt ambassadörsprogram och Sofia Liljestrand som finans och HR-assistent.


Ämnen i artikeln:

Onemotion

Onemotion är specialiserad på integrerad marknadskommunikation. Erbjudandet omfattar både strategisk och operativ kompetens inom reklam/design, eventmarknadsföring, butiksmarknadsföring och pr.


Sofie Bellis är ny Program Manager på byrån och kommer att arbeta med rekrytering, kvalitetssäkring och utveckling av eventpersonal samt driva ambassadörsprogram tillsammans med pr-avdelningen. Sofie Bellis kommer senast från White & White Event.

– Jag har arbetat med eventpersonal och ambassadörsprogram tidigare så det kändes helt naturligt att tacka ja till tjänsten när jag fick erbjudandet, jag ser verkligen fram emot att utveckla och sätta vårt nätverk på kartan. Onemotion förstår att värdesätta människor i alla led vilket ger min roll ett fantastiskt utrymme, säger Sofie Bellis i ett pressmeddelande.

Sofia Liljestrand blir ny finans- and HR-assistent. Hon kommer senast från Teleperformance där hon arbetade med löner. Innan drev Sofia Liljestrand eget företag inom hälsa. På Onemotion kommer hon primärt att jobba med löner och redovisning.

– Jag gillar nya utmaningar och när det händer mycket och jag känner redan efter den korta tid som jag har arbetat på Onemotion att jag har hamnat helt rätt. Det är en skön mix av människor och ingen dag är den andra lik, säger Sofia Liljestrand i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Onemotion

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.