Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Onemotion öppnar i Göteborg

Publicerad: 5 september 2014, 08:38

Niclas Wejrot blir ansvarig för Onemotions Göteborgskontor.

Kommunikationsbyrån Onemotion IMC expanderar genom att öppna ett kontor i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Onemotion

Onemotion, med kontor i Stockholm, omsätter i dagsläget cirka 70 miljoner kronor och har knappt 50 anställda.

Nu slår byrån även upp portarna i Göteborg, under ledning av Niclas Wejrot. Etableringen i Sveriges andra stad har som syfte att komma näramre befintliga kunder i södra Sverige och växa ytterligare i regionen.

– Det känns underbart att äntligen få återvända till mitt älskade Göteborg. Jag tar med mig åtta års samlad kunskap från såväl kund som byråsidan för att starta upp ett lokalt kontor här i Göteborg med såväl strategisk som operativ kommunikationskompetens och bygga ett närmre samarbete med både befintliga och nya affärskontakter, säger Niclas Wejrot, regionschef Göteborg.

Kontoret i Göteborg öppnar på måndag.

– Vi anser att det är lika viktigt att kunna den lokala marknaden som att vara väl förtrogen med företagets vision, arbetssätt och erbjudande. Det har därför varit värt tre år av förberedelser för att kunna etablera kontoret på rätt sätt och som en hållbar investering, säger Mats Mileblad, VD Onemotion IMC.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Onemotion

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.